Publiserte artikler

NEVZA Sweden Beach

Sesongens andre sandvolleyballturnering under NEVZA-paraplyen (NEVZA står for The North European Volleyball Zonal Association, i praksis Norden) er nå i gang. Etter at den første turneringen foregikk utendørs i Oslo, har denne trukket under tak og spilles i det som sies å være verdens største innendørs sandhall, SEFA Beach Center i Göteborg (les mer om hallen her). Hallen driftes av Göteborg Beach Club, som også står som arrangører av turneringen.

Hele 42 lag fra Norge, Sverige, Danmark og Finland er påmeldt denne gang, 16 i kvinneklassen, 26 i klassen for menn. Av disse kommer tre kvinnelag og 10 herrelag fra Norge. Alle de påmeldte lagene finner du her. Arrangørene har ikke fått resultatservicen til å fungere ennå, men de første kampene har startet. Volleykanalen viser kamper, disse kan ses her mot betaling. Turneringen avsluttes søndag.

Det svenske forbundets hjemmesider for turneringen finner du her, arrangørklubbens sider er her. Les også melding hos CEV her.

Legg igjen en kommentar