Publiserte artikler

Russland europamestere

Det russiske volleyballandslaget for menn gjorde som det russiske kvinnelandslaget for to uker siden: de vant finalen i europamesterskapet. I finalen i Parken i går hadde de italienske motstanderne lite å stille opp med mot et solid russisk lagmaskineri. Selv om Italia vant det tredje settet, var det aldri noe tvil om hvilket lag som var best. Russland hadde de beste servene, det beste forsvarsspillet og den beste oppleggeren. Og med en opplegger som gir sine angripere de beste forutsetningene, blir også angrepet best. Settsifrene i finalen ble 25-20, 25-22, 21-25, 25-17. Du kan lese mer om kampen her. Her finner du også den fullstendige sluttrekkefølgen, samt de individuelle utmerkelsene.

Serbia tok bronsemedaljene. I bronsefinalen vant de tre jevne sett mot Bulgaria 25-22, 32-30, 27-25. Les mer om kampen her.

Legg igjen en kommentar