Publiserte artikler

Ranking 1. divisjon

I sin uutgrunnelige visdom har Norges Volleyballforbund valgt å legge sesongens første rankingturnering for 1. divisjon til samme helg som semifinalene og finalene i EM for menn spilles i København. Så når EM-sluttspillet i volleyball for første gang på 24 år foregår i et av våre naboland, må et par hundre norske volleyballspillere unnvære å følge noen av verdens beste spillere på nært hold. For det er ikke mindre enn nr. 1, 3 og 4 fra sist OL, samt de regjerende europamesterne som spiller semifinaler i dag.

Men siden deltakelse i rankingturneringene er obligatorisk for alle 1. divisjonslag, har de ikke mange andre valg enn å reise til Stavanger og utfolde sine egne kvaliteter. Og med ikke mindre enn 31 lag i sving i helgen, vil det nok bli livlig de to dagene det spilles kamper i Stavanger Idrettshall.

Du kan lese NVBFs forhåndsomtaler om rankingturneringen her og her. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar