Publiserte artikler

Ny spiller til Stod

Norsk kvinnevolleyball blir en attraksjon rikere når den amerikanske spilleren Justine Aleece Young flytter til Steinkjer og Stod Volley. Det norske publikumet vil imidlertid ikke få se den 185 cm høye kantspilleren fra USA i serieåpningen. Da er hun nemlig opptatt med å spille klubb-VM i Sveits for sin forrige klubb, Iowa Ice fra USA. Du kan lese artikkel i Trønder-Avisa her, der smashrekkevidden imidlertid må korrigeres. Hennes virkelige rekkevidde på 312 cm er en del bedre enn 234…

En annen av Stods nye spillere, latviske Lana Sorokina, har også internasjonale oppgaver foran seg. Hennes landslag skal spille andre runde i VM-kvalifiseringen i Israel. Der inngår Latvia i en sekslagsgruppe som starter sine kamper 2. oktober. Stod er for tiden i Finland der de deltar i en turnering. Dit har de forflyttet seg etter trening og kamper i Polen.

Legg igjen en kommentar