Publiserte artikler

EM nærmer seg

Med bare to dager igjen til de første kampene i EM 2013 for menn blåses i gang, er det naturlig nok en del spente personer i Danmark som ser fram mot det første europamesterskapet i volleyball på dansk jord noen sinne, og den første danske deltakelsen i mesterskapet siden 1971. Siden Danmark skal spille sine innledende puljekamper i Odense, byen hvor den store eventyrforfatteren H.C. Andersen ble født, er det naturlig at CEV i en artikkel bruker dette som gjennomgangstema. Sjefen for den danske organisasjonskomiteen, Mikael Trolle, bruker også et av eventyrene som utgangspunkt for å beskrive det som forhåpentligvis skal gjengi det danske landslaget og dets utvikling, nemlig Den stygge andungen. Du kan lese hele artikkelen her.

Danskenes egen hjemmeside for mesterskapet finner du her.

Legg igjen en kommentar