Publiserte artikler

Finale i Parken

Her skal EM-finalen 2013 spilles.

I kveld spiller FC København med Ståle Solbakken i spissen fotballkamp mot Juventus i Champions League på det danske fotballforbundets nasjonalstadion, Parken. Neste helg vil det være helt andre baller i spill på arenaen. Lørdag 28. og søndag 29. september spilles nemlig semifinalene og finalene i EM i volleyball for menn samme sted. I en periode på 72 timer vil det kjente fotballstadionet bli omformet til en topp volleyballarena. Et spesialdekke som skal utligne hellingen som normalt er på en fotballbane legges på ved ene kortenden, mobile tribuner monteres, og ikke minst, taket skal trekkes for, noe som gir en takhøyde på 38 meter, med andre ord god klaring til kravet som er 12,5 m.

Mange andre praktiske detaljer må også på plass, som f.eks. nettoppsettet. Det er nemlig ikke tillatt å sette stolper ned i grasmatten, så her vil tunge jernplater gjøre jobben med å holde stolper og nett i posisjon. Vi legger også merke til at den delen av stadion som ikke er i bruk til volleyball, vil bli benyttet som mingleområde med musikk, mat og aktiviteter for publikum.

Les mer på arrangørenes side her.

Legg igjen en kommentar