Publiserte artikler

TVN og Nyborg i Vestcup

Det har vært et yrende liv i Stavanger Idrettshall denne helgen med 79 lag i aksjon, 79 lag med spillere på alle nivå fra de aller yngste til de etablerte stjernene på elitelagene. De to øverste klassene ga seier til Toppvolleys jenter med 3-1 over Nyborg i finalen. Denne klassen besto stort sett av lag fra 1. divisjon, eneste elitelag UiS kom på sjette og sisteplass.

Mennens øverste klasse var bedre besatt av elitelag med tre topp-firelag fra sist sesong. Turneringen viste at på denne tiden av sesongen kan alle lagene slå alle, Førde gikk attpåtil på en smell med 0-3 for ungdommene fra Toppvolley. Vestcup er ellers satt opp slik at det blir en stor utfordring fysisk og mentalt for lagene med fem femsettskamper i løpet av de to dagene, så lagene med den bredeste stallen har de største mulighetene. Etter innledningskampene ble det til slutt Nyborg og Randaberg som hadde spilt seg til finalen, og her viste Nyborg seg friskest og vant 3-0. Laget vant dermed Vestcup for femte år på rad.

Du finner alle resultatene fra Vestcup her. Kommentarer finner du hos Randaberg her og hos NRK Sogn og Fjordane her. Vinnerlaget til TVN finner du her.

Legg igjen en kommentar