Publiserte artikler

Turneringshelg

Denne helgen er de fleste norske lagene på herresiden i aksjon. Førde, Nyborg og Randaberg deltar i Vestcup i Stavanger, en massemønstring som i år har deltakelse av i alt 79 lag. Turneringens hjemmeside finner du her.

Årets dommere i eliteserien har også samling under Vestcup. Seksten dommere samt observatører og ledere er på plass og veksler dømming i øverste klasse med forelesinger av FIVBs Sandy Steel, leder i regelkomitéen.

Midt-Nordisk i Trondheim har to elitelag med. Det er NTNUI og Kristiansund. Du finner resultater her.

Ett lag, Oslo Volley, har reist til Falkenberg i Sverige og spiller mot danske og svenske elitelag. Koll Volley var også påmeldt her, men ser ut til å ha hoppet av, uvisst av hvilken grunn. Les mer her.

Det åttende laget i årets serie, BK Tromsø, har frihelg, de reiser til turnering i Finland neste helg. Vi må innrømme at vi ikke har helt kontroll på hva lagene i kvinnenes eliteserie foretar seg denne helgen. Det vi vet er at UiS deltar i Vestcup, og Stod Volley er i Polen der de allerede har vunnet Fakro Cup, les her og her.

Legg igjen en kommentar