Publiserte artikler

Førde til NCC

Mennenes eliteserievinnere sist sesong, Førde, hadde opprinnelig ikke tenkt å melde seg til denne sesongens nordiske klubbmesterskap, NEVZA Club Championship, der Nyborg er tittelforsvarere. Dette på grunn av anstrengt økonomi, ikke minst på grunn av at laget Førde har trukket i europacupen, russiske Fakel Novy Urengoy, holder til så langt det nesten er mulig å komme om man skal spille europacup, nemlig i den asiatiske delen av Sibir.

Men etter påtrykk fra blant andre spillerne, blir det nå NCC-deltakelse på Førde etter at spillerne og privatpersoner i Førde har gått sammen om å dele på utgiftene. Dermed har Førde kommet med en etterpåmelding til cupen som er blitt tatt til følge. Du kan lese artikkel i NRK Sogn og Fjordane her, i Firda her.

På hjemmesidene til Oslo Volley melder de at oppsettet for den kvinnelige delen av NCC er klart. Se her. Fra NEVZA-administrasjonen er imidlertid ingen ting offentliggjort.

Legg igjen en kommentar