Publiserte artikler

Avlyst turnering

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har avlyst sandvolleyballturneringen i Uganda, Kampala Open. Turneringen var planlagt å gå 25.-29. september, men etter at arrangøren har vist at de ikke greier å oppfylle nøkkelkravene som var satt i avtalen mellom dem og FIVB, har FIVB valgt å avlyse. Dersom turneringen hadde blitt avviklet, ville dette vært den første internasjonale sandvolleyballturneringen holdt i Øst-Afrika. Du kan lese nyhet fra FIVB her.

Etter denne avlysingen vil neste oppgave for volleyballfolket bli Sao Paolo Grand Slam for både kvinner og menn 8.-13. oktober. Sesongen avsluttes så med kvinneturneringene Xiamen Open og Phuket Open, samt Durban Open for begge kjønn. Den siste er satt opp til 11.-15. desember.

Legg igjen en kommentar