Publiserte artikler

BK Tromsø satser

Mens herrelagene til Førde, Randaberg og Nyborg til helgen deltar i Vestcup, NTNUI og Kristiansund i Midt-Nordisk og Koll og Oslo reiser til en turnering i Falkenberg i Sverige, satser BK Tromsø på tøff motstand i en turnering i Finland helgen etter.

Ifølge Nordlys er det nå også klart at Tromsø henter den 202 cm høye og 30 år gamle serbiske midtspilleren Predrag Vasic. Samtidig er det en del usikkerhet rundt en av lagets oppleggere, Andreas  Dahl-Thorstensen, som er i Falkenberg for å prøvespille. Dette laget hadde opprinnelig hentet Sveriges landslagsopplegger Dardan Lushtaki fra proffspill i Belgia, men han fikk et lukrativt tilbud fra Hellas og forsvant dit. Dermed sto Falkenberg igjen med en omskolert midtspiller som eneste opplegger og har behov for backup. Les artikkel i Nordlys her.

Legg igjen en kommentar