Publiserte artikler

Nederland overrasker

Polske Kurek overvant tyske Grozer denne gang. Foto: Frode Andersen

Etter Russlands sterke innsats i går i Hubert Wagner Memorial i Plock i Polen, var det ikke ventet at Nederland skulle by på særlig motstand i dagens kamp. Det trodde tudeligvis heller ikke de russiske spillerne, for selv om Russland startet med sin vanlige førsteoppstilling, var det Nederland som tidlig tilrev seg initiativet og tok føringen i kampen. Og selv om den russiske treneren flittig hev ut umotiverte spi6llere, kunne hverken han eller laget forhindre at et godt nederlandsk lag vant 3-0 (25-21, 25-21, 25-19).

Til det som for det 5.000 hoder store publikum var dagens hovedkamp, hadde Tyskland byttet de fleste av de som tapte 0-3 for Russland i går. Dette laget, som nok er det som ligner mest på en førsteoppstilling til EM, gjorde også på mange måter en solid innsats mot Polen. Polen viste bare at de på alle måtervar et mer solid lag. De hadde bedre servemottak, gjorde færre feil og vant greit 3-0 (25:19, 25:21, 25:19). Turneringen avsluttes i morgen med kampene Tyskland-Nederland og Polen-Russland. Vi kan nok regne med voldsom stemning når hjemmelaget skal ta seg an erkefienden.

Kommentarer (1)