Publiserte artikler

Brasil vant Grand Prix

Brasil, vinner av Grand Prix 2013. Foto: FIVB

Selv om det i skrivende stund fortsatt pågår en kamp i Grand Prix i Sapporo i Japan, er medaljefordelingen allerede klar. Tidligere i dag møttes nemlig de to til da ubeseirete lagene Brasil og Kina, og i denne kampen viste Brasil seg overlegne og vant 3-0 (25-15, 25-14, 25-20). Dermed er Brasil sikker vinner uten poengtap med 15 poeng på fem sluttspillkamper. Kina er like klar toer med 10 poeng, mens Serbia har tatt bronsplassen etter 3-2 mot Italia i den siste kampen. Med 8 poeng kan de ikke nås igjen hverken av Japan (4) eller USA (1), som i øyeblikket spiller mot hverandre. Italia, som også har spilt ferdig, har 4 poeng.

Dermed har årets Grand Prix blitt en stor skuffelse for USA, vinner de tre foregående sesongene, og deres nye trener Karch Kiraly. Desto større suksess for Brasil, som har vært nr. 2 de samme sesongene. Hjememsiden til Grand Prix finner du her. Kampene vil bli liggende en stund på laola1.tv om du ønsker å se dem i ettertid, se her.

Legg igjen en kommentar