Publiserte artikler

VM-semifinaler

I dag spilles semifinalene i VM for gutter født 1993 og senere. Mesterskapet avvikles i Tyrkia, med Izmir og Ankara som arrangementsbyer. De åtte øverste plassene blir avgjort i Baskent Volleyball Hall i Ankara, og der er de nå kommet fram til semifinalene. Til de fire plassene der har tre europeiske lag spilt seg, i tillegg til Brasil. Det spesielle i denne forbindelsen er at alle de fire semifinalelagene, Russland, Brasil, Frankrike og Italia, var i samme pulje innledningsvis, så her kan vi virkelig snakke om «dødens pulje». Slik kampskjemaet er laget, skal Brasil møte Italia kl. 16:00, mens Russland spiller mot Frankrike kl. 18:00.

Du kan følge kampene direkte på laola1.tv, se her. Mesterskapets hjemmeside finner du her, mens artikkel hos CEV kan du lese her.

Legg igjen en kommentar