Publiserte artikler

To lag videre

Mens det norske jentelaget med Marita Bjørnøy Dale og Sunniva Helland-Hansen måtte tåle tap i alle sine tre puljekamper i EM i sandvolleyball for spillere født 1996 og senere, har guttene tatt seg videre til dagens eliminasjonsspill. I gårsdagens puljekamp tapte Dale-Helland-Hansen klart 0-2 (11-21, 14-21) for Kazachenka-Mileuskaya fra arrangørlandet Hviterussland, og dermed var EM-eventyret over for de norske jentene for denne gang med en 25. plass.

For guttelagene Mathias Berntsen-Håvard Aarrestad og Anders Berntsen Mol-Martin Kløvfjell Olimstad ble imidlertid gårsdagen mer oppløftende. Berntsen-Aarrestad vant begge kampene sine og kom på samme poengsum som to andre lag i puljen. De innbyrdes kampene ga andreplass i puljen, og dermed går laget inn i første eliminasjonsrunde i dag. Mol-Olimstad tapte sin første kamp, men deretter vant de den avgjørende kampen mot sveitserne Breer-Haussener, og dermed er også de inne i første eliminasjonsrunde etter tredjeplass i puljen.

Guttenes resultater i går:
Berntsen-Aarrestad mot Lindberg-Mokelainen, Sverige: 2-1 (18-21, 21-19, 15-7)
Berntsen-Aarrestad mot Rojas-Huerta, Spania: 2-1 (14-21, 21-12, 15-7)
Mol-Olimstad mot Linins-Kaulins, Latvia: 0-2 (15-21, 22-24)
Mol-Olimstad mot Breer-Haussener, Sveits: 2-1 (18-21, 26-24, 15-11)

I første runde spiller de norske lagene slik:
Kl. 9:50 Bernsen-Aarrestad mot Kaibald-Uuskari, Estland
Kl. 10:40 Mol-Olimstad mot Stevic-Zivotic, Serbia

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar