Publiserte artikler

Ferdig puljespill i VM U21

I går ble de siste kampene spilt i puljespillet i VM U21. Lagene får da en hviledag før de endelige plasseringene avgjøres. Som kjent deltar 20 lag i VM. Disse var delt i fire puljer. Lagene som ble nr. 5 i puljen, har ingen mulighet til å bli verdensmestere. De må spille om plassene 17 til 20 ved at de danner en ny firelagspulje og spiller mot hverandre der. De lagene dette gjelder er Marokko, Estland, Rwanda og Venezuela.

De resterende seksten lagene skal derimot ut i åttendedelsfinaler, så teoretisk har alle disse muligheten til å gå til topps. Men i og med at en puljevinner møter en -firer og toerne møter treere, skal de mye til at en firer greier å ta seg helt til finale og vinne denne. Uansett blir det like mange kamper på alle lagene før uken er omme, etter som det også spiller kvartfinaler, semifinaler og finaler om alle plassene fra 1 til 16.

Av de fire puljevinnerne er det tre lag som ikke har tapt. Det er arrangørene Tyrkia, samt Iran og Serbia. mens den fjerde puljevinneren, Russland, har tapt en kamp. Av de seks europeiske lagene er altså ett uten mulighet til å bli verdensmester. Det er Estland, som trolig er fornøyde med bare å komme til mesterskapet. Et annet europeisk lag vil miste muligheten i morgen når Serbia og Italia møtes. De andre åttendedelsfinalene er trukket slik:
Iran-Egypt
USA-Brasil
Argentina-Kina
India-Japan
Russland-Tunisia
Tyrkia-Mexico
Frankrike-Canada

Kampene spilles i Izmir og Ankara. Vi ser ikke bort fra at overføringen på laola1.tv fortsetter, så sjekk her, første kamp går kl. 8:00. Mesterskapets hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar