Publiserte artikler

Tap i første

Det ble tap for Iver Horrem og Geir Eithun i deres første kamp i Moskva Grand Slam i dag. Huber-Seidl fra Østerrike ble for sterke og vant 2-0 (21-17, 21-19). Dermed blir morgendagens kamper avgjørende for om det norske laget skal ta seg videre til lørdagens eliminasjonsrunder. De norske starter kl. 8:10 mot Ricardo-Álvaro Filho fra Brasil. Senere på dagen er Goncharov-Prokopiev fra Russland motstandere. Tidspunktet for denne kampen er ikke satt ennå.

Fra Moskva legges det ellers merke til at det brasilianske forbundet har splittet sølvvinnerne fra OL, Alison-Emanuel, for resten av sesongen. Dette for at de skal overføre erfaringen sin til ungdommene Evandro-Vitor Felipe, selv om seieren til disse i Berlin Grand Slam skulle tyde på at de har erfaring nok. Les her.

Resultatene fra Moskva finner du her.

Legg igjen en kommentar