Publiserte artikler

Mikasport kjøper Volley-Nor

Vi har mottatt følgende pressemelding fra Mikasport:

Etter 33 år med en solid arbeidsinnsats innen salg av volleyballer og utstyr i Norge har Roar Sundbø bestemt seg for å trappe ned aktiviteten gjennom selskapet Volley-Nor. Dette gjør Roar ved at han nå selger Volley-Nor til Mikasport AS. Mikasport AS har vært konkurrent og kollega innen internetthandel av volleyballutstyr siden selskapet ble startet i januar 2006.

Volley-Nor ble etablert i 1980 og har gjennom 33 år levert alle typer volleyballutstyr over hele landet. Roar har vært eier og driver for dette selskapet gjennom hele denne perioden og ser tilbake på mange spennende og gode opplevelser.

«Mitt utgangspunkt for å etablere og drive Volley-Nor i alle disse årene er at jeg er en lidenskapelig entusiast for volleyball og utvikling av denne idretten i Norge. Skal vi utvikle sporten er det viktig at vi har tilgang på det beste utstyret over hele landet slik at gode spillere og trenere får så godt utgangspunkt som mulig for utøvelse av en flott idrett både inne og ute.»

«Jeg er veldig glad for at «ballen» nå blir tatt videre av Mikasport som er et selskap som er eiet av entusiaster med lang bakgrunn i norsk volleyball og som har de samme grunntankene for utvikling av idretten vår i Norge.»

«For oss i Mikasport sin del er vi glade for å kunne overta driften til Roar som har en lang historikk med mange gode kunderelasjoner som vi håper å videreføre på en like god måte som Roar har gjort. Roar har flere varemerker som passer godt inn i vår portefølje og vi har som Roar vår bakgrunn og oppvekst i norsk volleyball og kan denne idretten til fingerspissene. Det er vårt klare fortrinn og det er den samme filosofien som Roar har hatt med Volley-Nor.»

Mikasport overtar Volley-Nor fra 19. august og fra denne dagen vil vi ha et lager og alle utsendelser vil bli gjort fra Mikasport.

Legg igjen en kommentar