Publiserte artikler

Kjapp sorti

De tre norske lagene som har spilt kvalifisering i Moskva Grand Slam i dag, har fått en relativt kort sesjon. Det ble nemlig bare en kamp på alle lagene, og siden de tre kampene endte med tap, ble det tidlig turneringsslutt for Kongshavn-Kjølberg og Treland-Pedersen i kvinneklassen, samt Kvamsdal-Solhaug i klassen for menn.

For Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg ble det tap i første kvalifiseringsrunde mot ukrainerne Baburina-Mulenko  med 0-2 (12-21, 19-21), se Jannes inntrykk av kampen her. Morten Kvamsdal og Svein Solhaug led samme førsterundeskjebne. De måtte gi tapt for Giginoglu-Sekerci fra Tyrkia med 0-2 (17-21, 12-21). Cindy Treland og Janne Pedersen hadde bye i første runde, men kom seg ikke videre fra den avgjørende andrerundekampen da de møtte Radarong-Udomchavee fra Thailand. Også her ble det 0-2 (19-21, 14-21).

Det gjenstår da bare å sette sin lit til laget som har forhåndsplass i hovedrunden, Iver Horrem og Geir Eithun. De starter sitt puljespill i morgen kl. 9:50 mut Huber-Seidl fra Østerrike. Ellers i puljen møter de Ricardo-Álvaro Filho fra Brasil og Goncharov-Prokopiev fra Russland.

Du finner alle resultatene og annet stoff fra fra Moskva her. Det vises kamper fre to av banene på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar