Publiserte artikler

Til semifinale i EM

Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Mol har på imponerende vis tatt seg til semifinalen i sandvolleyball i EM U22 i Varna i Bulgaria. Etter at de ble nr. 3 i sin pulje innledningsvis, har de vunnet alle sine tre kamper i dag, og er dermed klare for semifinalen i morgen kl. 11:00. Der møter de ett av de to polske lagene som er i semifinale, Kosiak-Rudol, som ikke er det samme laget de tapte for i innledningspuljen, nemlig Losiak-Kantor . Disse er i den andre semifinalen der de møter tyskerne Poniewaz-Poniewaz.

Semifinaleplassen til Tvinde-Mol er ekstra imponerende med tanke på at Lars Fredrik ble matforgiftet sist natt og hadde store problemer med å kunne spille uten å måtte spy. Les artikkel i Firda her. Se ellers innslag hos CEV her.

De to andre norske lagene ble slått ut tidligere i dag. Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes er blitt nr. 17 i mesterskapet etter at de tapte 0-2 i første runde mot Jovanovic-Surla fra Serbia, mens Benedicte Maaseide-Victoria Faye Kjølberg kom en runde lenger og ble nr. 9 etter først å ha slått hjemmefavorittene Nikolova-Boyanova 2-0 før de måtte tåle 0-2 mot Tresnakova-Galova fra Tsjekkia, et lag som nå er i semifinalen.

Du finner alle resultatene her. Semifinaler og finaler vises selvsagt på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar