Publiserte artikler

Eliminasjonsrunder

Som ventet ble det eliminasjonsspill på alle de tre norske lagene som deltar i EM i sandvolleyball for spillere født 1992 og senere. Og mens jentelaget Maaseide-Kjølberg og guttelaget Tvinde-Mol ble nr. 3 i sine puljer etter å ha tapt den siste puljekampen, ble Takvam-Sannarnes nr. 2 etter å ha slått Petutschnig-Winter fra Østerrike 2-0 i den siste kampen. Dermed kom tre lag likt i den puljen på samme settforskjell. Østerrikerne toppet imidlertid på bedre ballkvotient og går direkte til andre runde.

De tre norske lagene i Varna i Bulgaria skal dermed i aksjon i første runde av eliminasjonsspillet i morgen. Et tap gir 17. plass i mesterskapet, så seier kreves for å gå videre til en eventuell medalje. Benedicte Maaseide-Victoria Faye Kjølberg skal først i aksjon av de norske. De skal møte bulgarske Nikolova-Boyanova kl. 7:30.

Vi er litt usikre på når guttene skal spille, for Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes er satt opp til å møte to lag etter hverandre, men på bakgrunn av puljeplasseringene tror vi Lars Fredrik Tvinde-Hendrik Mol møter Keemink-Boehlé fra Nederland kl. 9:10, mens Takvam-Sannarnes skal spille mot Jovanovic-Surla fra Serbia k. 10:00.

Alle de norske lagene skal spille på baner som vises på laola1.tv, så følg med her. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar