Publiserte artikler

Alle med seier og tap

Alle de tre norske lagene som deltar i EM U22 i Bulgaria, har så langt spilt to kamper hver. Og for alles vedkommende har det gitt en seier og et tap. Det betyr at før den siste puljekampen, som går senere i dag, har alle gode muligheter til å ta seg til eliminasjonsspillet, men det betyr også at sjansene er små for å vinne puljen og med det gå direkte til andre runde.

Jentelaget med Benedicte Maaseide og Victoria Faye Kjølberg tapte sin første kamp mot Matic-Trifunovic fra Serbia med 0-2, deretter slo de Cojocaru-Pop fra Romania med de samme sifrene. Siste puljekamp mot Oleksy-Gruszczynska fra Polen går kl. 11:10 på hovedbanen og kan dermed følges på laola1.tv.

Når det gjelder guttene, tapte som ventet Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Mol den første kampen mot polakkene Losiak-Kantor. Resultat 0-2. Men i den andre ble det seier med 2-0 mot Haralds-Armands fra Latvia. Kampen mot Betzien-Stork fra Tyskland kl. 14:55 vil avgjøre plasseringen i puljen.

Andreas Takvam og Runar Torsvik Sannarnes har hatt motsatt utvikling. De slo først Voleanin-Sandu fra Moldova med 2-0, men så ble det tap 0-2 for Beeler-Hagenbuch fra Sveits. Siste puljemotstander er østerrikerne Petutschnig-Winter kl. 17:00.

Du finner alle resultatane fra EM her.

Legg igjen en kommentar