Publiserte artikler

Femte

Både Bjarne Nikolai Huus-Christian Sandlie Sørum og Benedicte Maaseide-Victoria Faye Kjølberg er blitt nr. 5 i EM i sandvolleyball for spillere født 1994 og senere. Begge lagene tok seg i dag til tredje runde i eliminasjonsspillet. Maaseide-Kjølberg etter å ha slått Murinova N.-Murinova S. fra Slovakia med 2-0 i første runde, deretter finnene Sinisalo-Ahtiainen med 2-0 i den andre. Huus-Sørum var puljevinnere og slapp spill i første runde, men i den andre ble det seier mot Lüdje-Schneider  fra Tyskland med 2-1. I kvartfinalen ble så overmakten for stor. Huus-Sørum møtte de sterke polakken Kaczmarek, L.-Kaczmarek, S.  og tapte 0-2 (16-21, 18-21), mens Maaseide-Kjølberg tapte 0-2 (13-21, 12-21) for Betschart-Eiholzer fra Sveits. Dermed endte EM U20 med to femteplasser for Norge. Du kan følge resten av mesterskapet her.

Legg igjen en kommentar