Publiserte artikler

NM U17 og U19

Denne helgen kåres de siste av årets norgesmestere i sandvolleyball i de yngre årsklassene. I likhet med NM U15, U18 og U20, avvikles mesterskapet i Kristiansand. Det er bra påmelding med i alt 65 lag som skal i aksjon de tre dagene mesterskapet går. Jenter født 1997 og senere har den største kontingenten. Der er 25 lag påmeldt, mens i gutteklassen for samme årsklasse er 18 lag klar. I de to eldste klassen deltar noe færre. Jentene stiller med 14 lag, guttene 8. Et lag som gjerne hadde kommet til å hevde seg i dette mesterskapet, er laget som deltar i EM U20 i Vilnius, Bjarne Nikolai Huus og Christian Sandlie Sørum. Men med dem borte er det fritt fram for andre lovende lag.

De første kampene i NM starter i dag kl. 12:00. Du finner resultatene her, hjemmesiden til NM er her.

Legg igjen en kommentar