Publiserte artikler

Vestcup 2013

Vi har mottatt invitasjon til Vestcup 2013 og bringer den i sin helhet her.

Velkommen til Vestcup 13.-15. September 2013

En av Norges største volleyballturneringer

KFUM Stavanger Volleyball har gleden av og invitere til Vestcup 14. – 16. september 2012

Turneringen arrangeres for 27. gang og spilles i Stavanger Idrettshall hvor tilsammen inntil 12 baner benyttes for avvikling av turneringen. Vestcup er volleyball turneringen for elite og bredde og satser på god deltakelse fra alle lag på alle nivå også i år. Vestcup deler lagene inn i 9 grupper for både damer/jenter og herrer/gutter.

Gruppe 1 : Elitedivisjon (5 sett)              Påmeldingsavgift kr 2000,-
Gruppe 2 : 1. – 2. divisjon (3 sett)            Påmeldingsavgift kr 1500,-
Gruppe 3 : 3. div. og lavere (3 sett)        Påmeldingsavgift kr 1500,-
Gruppe 4 : 15-18 år (U19 – 3 sett)          Påmeldingsavgift kr 1300,-
Gruppe 5 : 13-16 år (U17 – 3 sett)          Påmeldingsavgift kr 1300,-
Gruppe 6 : 12-14år (U15 – 3 sett)            Påmeldingsavgift kr 800,-
Gruppe 7 : 10-12år (U13 – 3 sett)              Påmeldingsavgift kr 800,-
Gruppe 8 : 0-10 år (U11 – Volley 2000)   Påmeldingsavgift kr 700,-

Sammensetningen av gruppene kan variere avhengig av påmeldte lag, men for at alle skal få størst mulig utbytte av turneringen legger vi stor vekt på å sikre god gruppefordeling. Alderbestemte klasser er inndelt og gruppert i samsvar med NVBF sine retningslinjer for aldersbestemte klasser. Se forøvrig reglementet. Vestcup har ingen egen gruppe for U21 (spillere under 21 år).

Årets Vestcup vil starte med elitekamper på fredag ettermiddag/kveld, mens kamper i øvrige grupper starter lørdag morgen. Det planlegges å ha oppstart av finaler på søndag ca kl 15 slik at de fleste kampene skulle bli ferdig til ca kl 17. Dette som informasjon for de lag som er avhengig av å planlegge reise til/fra, men med forbehold i forhold til kampoppsettet.

Vestcup har i alle år vært kjent for et kampoppsett som gir alle lag så mange kamper som mulig med innledende puljespill og deretter A + B sluttspill (vinnende og tapende lag får kamper i sluttspill). Dersom det er spesielle behov i forbindelse med kamoppsett feks på grunn av reise bes påmeldte lag å gi beskjed om dette, så vil Vestcup tilpasse dette så langt det er mulig.

Eventuelle spørsmål om Vestcup kan sendes til vestcup(a)vestcup.com

Påmelding på denne lenken innen fredag 6. september 2013

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar