Publiserte artikler

Puljetoere

Kom Smedins forbi blokken til Geir? Foto: eventolive

Iver Horrem og Geir Eithun er tydeligvis kommet i siget etter en litt famlende start i EM i sandvolleyball. Etter første dags tap har de nå vunnet to kamper på rad, senest i dag mot fjorårets bronsevinner i OL, Janis Smedins, i par med Aleksandrs Samoilovs. Etter 2-0 (21-19, 21-15) mot latvierne, endte tre lag likt med to seire og ett tap. For å finne tabellrekkefølgen for disse lagene, holdes det fjerde laget utenom og ballkvotienten i de innbyrdes oppgjørene mellom de tre lagene beregnes. Denne ga førsteplass til Smedins-Samoilovs, Horrem-Eithun ble nr. 2, mens østerrikerne Kunert-Petutschnig hadde dårligst ballkvotient.

Dermed går Smedins-Samoilovs direkte til andre runde i eliminasjonskampene, mens Geir og Iver blir trukket mot en puljetreer først. Men i den formen de to norske har vist i går og i dag, har vi god tro på at de vil gå videre i turneringen og få en bedre plassering enn den 17. plassen de allerede har sikret seg.

Kampen i første utslagsrunde skal spilles i dag, men tidspunkt og motstander er ikke avgjort siden alle puljekampene ennå ikke er spilt ferdig. Dersom kampen går på hovedbanen eller bane to, vil den bli vist på laola1.tv, se her. Du finner alle resultater og annen informasjon fra EM her.

Legg igjen en kommentar