Publiserte artikler

Grand Prix

I dag starter årets hovedturnering for verdens beste kvinnelandslag, Grand Prix. Grand Prix tilsvarer på mange måter mennenes World League, men turneringen gjennomføres på en litt annen måte. I forhold til i fjor vil denne 21. utgaven være utvidet med fire lag til tjue. De innledende kampene vil gå over tre helger. De tjue lagene er delt i fem puljer, det er nye puljer hver helg, og de fire lagene i puljene møter hverandre. På denne måten vil hvert lag møte bare ni av de andre, men det vil likevel bli dannet en tabell med sluttrekkefølgen. Etter de innledende rundene spilles sluttspill i Sapporo i Japan. Der deltar arrangøren samt de fem beste lagene fra puljespillet.

Denne helgen spilles det følgende steder: Campinas i Brasil, Santo Domingo i Den Dominikanske Republikk, Ankara i Tyrkia, i Macao og i Monichiari i Italia. Puljene er fordelt slik denne gangen:
Pulje A: Brasil, USA, Polen, Russland
Pulje B: Den Dominikanske Republikk, Serbia, Puerto Rico, Tsjekkia
Pulje C: Japan, Thailand, Tyrkia, Algerie
Pulje D: Kina, Cuba, Nederland, Bulgaria
Pulje E: Italia, Tyskland, Argentina, Kasakhstan

USA har vunnet Grand Prix de tre foregående sesongene. Du finner stoff og resultater fra Grand Prix her. Laola1.tv produserer sendinger fra Grand Prix. Sjekk her om de tillates vist i Norge.

Legg igjen en kommentar