Publiserte artikler

Seier til Horrem-Eithun

Iver og Geir fornøyde med dagens seier. Foto: cev.eventolive.it

Etter et litt skuffende tap i går i EM i sandvolleyball i Klagenfurt for Østerrikes lavest rangerte lag, slo Iver Horrem og Geir Eithun tilbake i dag og tok en klar seier mot Smedins T.-Sorokins fra Latvia med 2-0 (21-14, 21-16). I går ble det et nytt 1-2 tap (16-21, 21-19, 10-15) mot Kunert-Petutschnig. Uansett utfall av morgendagens kamp mot det andre latviske laget, Smedins J.-Samoilovs, skulle det være gode muligheter uansett for de to til å ta seg videre til utslagskampene. Du finner resultatene her.

Det europeiske forbundet CEV har ellers hatt et intervju med Iver med bakgrunn i at Norge bare har greid å kvalifisere ett lag til EM-finalen, og at han kanskje er den eneste tilbake fra Norges storhetstid i sanden. Du kan lese intervjuet her.

Legg igjen en kommentar