Publiserte artikler

Junior-NM i sand

I dag starter en periode som vil kåre norgesmesterne i sandvolleyball i alle NVBFs klasser, dvs. U15, U17, U18, U19, U21, senior og veteran. Først ut er klassene U15, U18 og U21. De skal avgjøre sine mesterskap denne helgen, og kampene skal spilles i Kristiansand. Alle de tre klassene har innledende kamper i dag, og mens U15 skal spille finale lørdag, spilles finalekampene i de to andre klassene søndag.

Det er brukbar påmelding i klassene som starter i dag. I alt skal 76 lag delta, fordelt på 17 jentelag og 5 guttelag i U15, 16 jentelag og 12 guttelag i U18, og 11 jente- og 15 guttelag i U21. Til neste år bør den yngste gutteklassen være større.
Du finner lagene og kampoppsettet for U15 her, for U18 og U21 her. Hjemmesiden til arrangøren Kristiansand Sandvolleyballklubb finner du her.

Neste uke kåres mesterne i U17 og U19, helgen deretter avgjøres mesterskapene for veteranene og seniorene.

Legg igjen en kommentar