Publiserte artikler

50 dager til EM

I dag er det femti dager til EM for menn starter i Danmark. Fra mesterskapets hjemmeside, som du finner her, har vi sakset og oversatt følgende artikkel:

I dag runder nedtellingsuret til EM i volleyball 50 dager. Mer enn 15.000 fans «liker» EM på Facebook, 800 følger mesterskapet på Twitter og fans fra 31 land verden over har kjøpt billett til finaleweekenden i Parken.

Det er 42 år siden Danmark sist deltok i et EM-sluttspill. Men om kun 50 dager kan det danske landslaget igjen tre inn på volleyballbanen i Europas fineste selskap. Og arrangementsjefen for EM 2013 forteller at de danske arrangørene snart er klare til å hilse Europas beste spillere og et hav av fans velkommen:

”Vi merker godt at EM er  nært nå. Interessen er stadig stigende både fra inn- og utland. Vi har nesten alt det praktiske på plass, slik at både spillere og fans får en riktig god opplevelse av EM i Danmark, uansett om de kommer til Odense, Herning, Aarhus eller København, der kampene spilles,” sier Mads Bang Aaen og fortsetter:

”Billettsalget går fint. Vi har åpnet for flere plasser til finaleweekenden i Parken, etter som interessen fra udenlandske fans har vært så stor. Vi venter likevel fortsatt på at danskerne for alvor hiver dankortet opp av lommen og kjøper billett til Arena Fyn, så det danske landslaget kan få den oppbakking, som det fortjener,” siger Mads Bang Aaen.

Landslaget er netopp samlet igen til intensiv trening i Idrættens Hus i Brøndby efter en velfortjent sommerpause. EM i volleyball begynner den 20. september og slutter den 29. september. Danmark er i gruppe med Italia, Belgia og Hviterussland. Sport Event Denmark er partner på EM i volleyball 2013.

Legg igjen en kommentar