Publiserte artikler

Sluttspill VM U18

I jentenes verdensmesterskap for spillere født 1996 og senere i Thailand er nå puljespillet ferdig. Kun ett lag gikk gjennom puljespillet uten poengtap. Det var Serbia. Ellers hadde alle lagene minst ett tap. Det mest overraskende var Tyrkias 0-3 tap for Mexico, et meksikansk lag som kom sist i puljen og dermed må spille om plassene 17-20 sammen med Tunisia, Argentina og Algerie.

Tyrkia vant tross tapet sin pulje, og de andre puljevinnerne ble i tillegg til Serbia, Japan og USA. I morgen spilles åttendedelsfinalene, der en puljevinner møter en firer og en toer møter en treer. Kampene spilles slik: Japan-Egypt, Brasil-Italia, Polen-Puerto Rico, USA-Taiwan, Tyrkia-Den Dominikanske Republikk, Thailand-Kina, Peru-Slovenia og Serbia-Hellas. Du kan følge live oppdatering av resultatene her. Du kan også se kampene på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar