Publiserte artikler

Klart for mennene

Fra mennenes tekniske møte. Dommerdelegat Geir Dahle nr. 3 fra høyre. Foto: checkrobin.com

I dag starter mennene sitt EM i sandvolleyball i Klagenfurt i Østerrike, et mesterskap som ser ut til å bli en stor suksess. Allerede første dagen, da kvinnene hadde sine første kamper, var det satt ny tilskuerrekord for en åpningsdag i Klagenfurt, og området ved innsjøen som er satt av til camping er utvidet. Du kan lese mer her.

De aller fleste av de påmeldte lagene møtte til det tekniske møtet for mennene, dermed er det ikke plass blant de 32 som får spille turneringen til Morten Kvamsdal og Øivind Hordvik, som sto på reservelisten. Spille får derimot Iver Horrem og Geir Eithun. De starter sitt mesterskap på hovedbanen der de skal møte et lag fra vertsnasjonen kl. 10:00, nemlig Kunert-Petutschnig. Og dermed vil kampen også bli vist direkte på laola1.tv, se her.

De to andre lagene Eithun-Horrem møter i puljespillet er begge fra Latvia og inneholder et brødrepar, riktig nok på hvert sitt lag. I morgen møter de Toms Smedins i par med Ruslans Sorokins, fredag er toppseedete Janis Smedins og Aleksandrs Samilovs motstandere. Du finner resultatene fra EM her, turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar