Publiserte artikler

EM sandvolleyball

I dag starter EM i sandvolleyball i Klagenfurt i Østerrike. EM arrangeres for begge kjønn, og inneholder bare en hovedturnering med 32 lag i hver klasse. Nåløyet for å få spille EM er derfor trangt, og fra Norge har bare Iver Horrem og Geir Eithun kvalifisert seg. De 32 lagene er delt opp i åtte puljer der alle i puljen møter hverandre. De tre beste i puljen går videre til eliminasjonsspillet som er med singel eliminasjon.

Det er kvinnenes turnering som starter i dag, mennene tar til i morgen. Kvinnefinalen går lørdag, mennenes finale søndag. Det vises kamper fra hovedbanen i Klagenfurt, en bane med kapasitet til 8.000 tilskuere, på laola1.tv, se her. Les også info fra CEV her. CEVs hjemmeside virker imidlertid ikke i skrivende stund når det gjelder kampoppsett og resultater, men det finner du på turneringens egen hjemmeside, se her.

Norge har forresten enda en representant: Geir Dahle er CEVs dommerdelegat.

Legg igjen en kommentar