Publiserte artikler

Sandmoro i Farsund

Tarjei tilbake i manesjen. Foto: FIVB

Den årlige sandvolleyballturneringen som arrangeres på Torvet i Farsund hvert år, Sandmoro, har de siste tre årene også vært en del av Norgestouren, Farsund Elite. Denne gangen har arrangøren også lykkes i å få med seg en av Norges OL-deltakere i fjor. Ikke byens egen Martin Spinnangr, men i stedet hans makker Tarjei Skarlund, les artikkel i lister24 her. I Farsund spiller Tarjei med en annen veteran, rekruttrener i sandvolleyball, Jostein Olimstad. Og de to har virkelig funnet tonen. I den første kampen ble to favoritter, Runar Torsvik Sannarnes og Andreas Takvam, banket 2-0 (21-16, 21-14). Og siden har Tarjei og Jostein fortsatt på samme måte, og i skrivende stund spiller de semifinale mot Bjarte Usken og Christian Helland. Sannarnes-Takvam ristet også av seg tapet, og fram til de møtte H.Aarrestad-M.Berntsen vant de kampene sine. Men på stillingen 17-17 etter å 21-12 til Sannarnes-Takvam i første sett, var Andreas uheldig i blokk og landet på Mathias, muligens med et avrevet leddbånd som resultat. Dermed var turneringen over for makkerparet fra Sotra. Synd for Andreas som har satellitturnering i Vaduz og EM U22 på programmet de to kommende ukene, men disse er nok i faresonen nå.

Den andre semifinalen i mennenes klasse, som opprinnelig hadde 16 deltakende lag, går mellom nevnte Aarrestad-Berntsen og Lars Fredrik Tvinde-Hendrik Mol. Finalen i dag spilles kl. 17:00.

I kvinnenes turnering var opprinnelig ti lag påmeldt. Men siden Cindy Treland og Janne Pedersen gjorde det godt i Anapa Open, nådde de ikke tilbake til Norge i tide til å få med seg Farsund Elite. Finalistene der er nå klare. I den ene semifinalen slo det utenlandske innslaget J.Rohkämper-K.Kiens ut Kristel Kiens’ vanlige makker Janne Kongshavn i par med Victoria Faye Kjølberg med 2-0 (21-11, 21-18). Den andre ble vunnet av V.Solvoll-E.Bang over S.Eikeland-H.Irgemo med 2-0 (21-14, 21-16). Finalen spilles kl. 16:00. Du finner resultatene fra Farsund her.

Legg igjen en kommentar