Publiserte artikler

Femteplass

Geir smasher forbi Seiidl. Foto: FIVB

Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun tok en klar sesongbeste da de endte på femteplass i Long Beach Grand Slam. Dermed fikk de med seg 480 rankingpoeng og 10.000 dollar på deling, noe som kommer godt med når nye flybilletter skal kjøpes. I går viste Geir og Iver at trenden med å tape jevne kamper er snudd da de slo Huber-Seidl fra Østerrike 2-1 (21-18, 13-21, 20-18). Den neste kampen ville da avgjøre om det skulle bli semifinaleplass på nordmennene, men dessverre viste førsteseedete Patterson-Gibb fra USA seg for sterke og vant 2-0 (21-13, 21-17), og dermed endte USA-oppholdet med femteplass. Se også artikkel hos NRK Sogn og Fjordane her og melding fra NTB her.

Finalen i Long Beach spilles i kveld kl. 23:30 og går mellom Rosenthal-Dalhausser, USA, som slo ut Patterson-Gibb i semi, og spanjolene Herrera-Gavira. Patterson-Gibb møter Nicolai-Lupo fra Italia i bronsefinale kl. 18:00. Kvinnenes turnering i Long Beach ga hel-brasiliansk finale. Gullet gikk til Lima-Talita som slo Maria Clara-Carol 2-1 (20-22, 21-15, 15-13). Bronse til Tyskland ved Holtwick-Semmler. Alle resultatene finner du her, og finalekampene går på laola1.tv.

Legg igjen en kommentar