Publiserte artikler

Kryss i taket!

Geir server mot USA. Foto: FIVB

I dag er det grunn til å sette kryss i taket. Iver Horrem og Geir Eithun har nemlig endelig vunnet en tresettskamp. Begivenheten skjedde i Long Beach Grand Slams første runde av eliminasjonsspillet. Før det hadde laget sikret seg plass der ved å vinne greit 2-0 (21-13, 21-17) over Eglseer-Koraimann, F. fra Østerrike. Dermed var Iver og Geir blitt nr. 3 i puljen og skulle møte Lucena-Hyden fra USA i første eliminasjonskamp. Og her var det altså at de norske for første gang på lenge vant et avgjørende sett. Resultatet ble 21-17, 18-21, 15-11. Dermed kan de dårligst bli nr. 9 i turneringen. Den første muligheten til å forbedre denne plasseringen, får de når de møter Huber-Seidl fra Østerrike kl. 17:15 i dag. Huber-Seidl har vunnet sin pulje og blir ingen enkel motstander.

Det andre norske laget som gjensto i turneringen, Morten Kvamsdal og Øivind Hordvik, har avsluttet turneringen som nr. 17. Men på veien dit har de vunnet to kamper i puljespillet og blitt nr. 2 der. Gårsdagens puljemotstandere fra Puerto Rico, Rodríguez – Bertrán-Soto, måtte de bruke tre sett for å slå, settsifrene ble 21-18, 18-21, 15-8. Men i første eliminasjonsrunde ble Saxton-Schalk fra Canada for sterke og vant 2-0 (22-20, 21.18).

Du kan følge turneringen her.

Legg igjen en kommentar