Publiserte artikler

Long Beach

Morten i kamp med Edson Felipe. Foto: FIVB

De tre norske lagene som deltar i World Tour-turneringen Long Beach Masters i California denne uken, spilte hver sin kamp i går. For Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg var det tredje kamp i puljespillet. Dessverre endte den i likhet med de to første med tap, og dermed er de to jentene ute av turneringen med en 25. plass, 240 poeng og 2.750 dollar på deling. Laget som slo dem 2-0 (21-8, 21-9) var østerrikerne Hansel-Schützenhöfer. Du kan lese hva Janne mener om turneringsinnsatsen her.

For de norske mennenes del gikk det best for Morten Kvamsdal og Øivind Hordvik. De vant en sterk seier over brasilianerne Edson Filipe-Álvaro Filho og har dermed gode muligheter til å ta seg til eliminasjonsspillet når de har møtt Rodríguez – Bertrán-Soto fra Puerto Rico kl. 19:30 i kveld. Mulighet til eliminasjonsspill har også Iver Horrem og Geir Eithun, men da er de tvunget til å slå Eglseer-Koraimann, F. fra Østerrike i kampen som går kl. 17:00. Greier de det, blir de nr. 3 i puljen og er sikret avansement. Du finner hjemmesiden med resultater her. Laola1.tv viser også kamper fra turneringen, men bare bane 1 og 2. Se her.

Legg igjen en kommentar