Publiserte artikler

Hanne Haugen Aas til Tyskland

Hanne Haugen Aas. Foto: Kanti

Volleyballspilleren Hanne Haugen Aas fra Inderøy har tydeligvis funnet seg til rette som utenlandsprofesjonell. Hun dro i 2011 fra UiS Stavanger til Tyskland der hun ble tysk mester med Schweriner SC. Etter et år i klubben dro hun videre til Sveits og klubben VC Kanti Schaffhausen. Laget ble nr. 2 etter suverene Volero Zürich, men i stedet for å fortsette der og få med seg spill i CEV-cupen og møte med finske Salo, har hun nå reist tilbake til Tyskland. Der skal hun også spille for et lag i den øverste serien, Köpenicker SC fra Berlin. Siden dette laget ble nr. 9 forrige sesong, blir det ingen europacup for Hanne.

Köpenicker SC er et stort idrettslag med flere idretter foruten volleyball, blant annet fotball, badminton, turn og seiling. Du kan lese mer om Köpenicker her.

Legg igjen en kommentar