Publiserte artikler

Anapa Open

Mens de beste sandvolleyballspillerne i verden stort sett har tatt seg til Long Beach og Grand Slam-turneringen der, er det mulighet til å samle seg gode rankingpoeng for lagene som har større problemer med å ta seg inn i hovedrundene i World Tour-turneringene i Open-turneringen som går samtidig i Anapa i Russland, en by ved Svartehavet. Også dette er en turnering for begge kjønn. Det er imidlertid bare ett norsk lag som har benyttet anledningen til å skaffe seg verdifulle poeng og kanskje noen kroner til en slunken reisekasse. Det er Cindy Treland og Janne Pedersen. Kvinnenes turnering skulle startet med kvalifisering i går, men det viste seg at bare 32 lag var klare til start, deriblant åtte russiske, så alle lagene er med i hovedrunden som har startet i dag.

Cindy og Janne spiller sin første kamp kl. 10:30 mot japanerne Take-Mizoe. Kl. 15:30 er Mashkova-Tsimbalova fra Kasakhstan motstandere, og siste puljekamp er i morgen mot Iakovleva-Strugova fra Russland.

I mennenes turnering er der flere lag påmeldt, men altså ingen norske, så de vil ha sin kvalifisering i dag. Femten lag spiller der, så de vil greie seg med en kvalifiseringsrunde.

Du finner alt om turneringen, der Geir Dahle er FIVBs dommerdelegat, her. Laola1.tv viser kampene på bane 1 og 2. Cindy og Janne spiller ikke der i dag, se her.

Legg igjen en kommentar