Publiserte artikler

Åpent i World League

Når to av de tre dagene med puljespill er over i World League-sluttspillet i Mar del Plata i Argentina, er det fortsatt åpent hvilke fire lag som vil ta seg til morgendagens semifinaler. Etter at Russland slo Brasil 3-2 den første kampdagen, hadde mange ventet at Russland ville sikre seg semifinaleplassen mot Canada i går. Men Canada overrasket stort og vant 3-2. Dermed står Russland med tre poeng etter å ha spilt sine to puljekamper. Det skal da mye til for at de ikke skal ta en semifinaleplass, men hvis Brasil slår Canada 3-2 i kveld, står alle lagene med tre poeng og 5-5 i settforskjell. Dermed vil ballkvotienten avgjøre plasseringene og med det semifinaleplassene.

I den andre puljen slo Italia Bulgaria 3-1 i går, mens Bulgaria også står med tre poeng etter å ha slått vertslandet Argentina 3-1 den første dagen. På samme måte som i den andre puljen, kan da tre lag komme likt i poeng og sett om Argentina slår Italia 3-1 i kveld. Så ingen ting er avgjort før kampene er slutt en gang i natt norsk tid. Dessverre tillates ikke kampene vist på laola1.tv i Norge, men det er live oppdateringsresultat hos FIVB. Du finner det på hjemmesiden.

Ellers fra sluttspillet i Argentina, kan vi nevne at den russiske kantspilleren Spiridonov, som også Nyborg stiftet bekjentskap med da de møtte Ural Ufa i europacupen, ertet på seg Brasils trener Bernardinho da Brasil og Russland møttes den første kampdagen. Ifølge Volleywood skal Bernardinho ha ment at Spiridonov er mentalt syk. Du kan lese her.

Legg igjen en kommentar