Publiserte artikler

Takvam-Sannarnes videre

Vi håper på mange vinnende smasher fra Andreas (t.v.). Foto: CEV

Etter at Andreas Takvam og Runar Torsvik Sannarnes hadde slått ut Mathias Loftesnes og Lars Fredrik Tvinde i nasjonskvalifiseringen i Novi Sad Masters med 2-0 (21-12, 21-16), startet selve kvalifiseringsturneringen godt for de gjenværende norske lagene. Vinner av Novi Sad Masters i 2011, Øivind Hordvik, da sammen med Iver Horrem, hadde direkte inngang til andre runde i kvalifiseringen sammen med makker Morten Kvamsdal. Både Takvam-Sannarnes og Lars Retterholt-Hendrik Mol vant sine kamper i første runde, Takvam-Sannarnes greit mot slovenerne Zemljak-Mohoric med 2-0 (21-17, 21-16), Retterholt-Mol noe tyngre mot et annet slovensk lag, Pokeršnik, D.-Jure, men likevel seier 2-1 (21-19, 19-21, 15-11).

Dermed så det lyst ut for en stor norsk kontingent inn i hovedrunden i dag. Men det viste seg at andre kvalifiseringsrunde skulle bli tung. Først måtte Retterholt-Mol gi tapt i en jevn kamp mot Pirali-Douwen fra Belgia med 1-2 (21-15, 21-23, 11-15). Deretter skuffet Hordvik-Kvamsdal mot Dollinger, A.-Schröder fra Tyskland med 0-2 (22-24, 12-21). Dermed var det bare Takvam-Sannarnes som hadde mulighet til å komme seg inn i hovedrunden. Og det greide de med minste mulige margin. Bolsterlee-Oude Elferink fra Nederland ble slått 2-1 (21-19, 20-22, 17-15).

De to ungguttene skal dermed forsvare Norges ære i dag. I sin første kamp skal de møte Kunert-Petutschnig fra Østerrike. Kampen går kl. 11:15 på bane 2. Dermed vil den ikke bli vist på laola1.tv, der vises bare kampene på bane 1, se her. Resultatene fra Novi Sad Masters finner du her.

Legg igjen en kommentar