Publiserte artikler

Italiensk overgangsvindu stengt

I går stengte overgangsvinduet til mennenes serie A1 i Italia. Etter den datoen blir det bare unntaksvise overganger. Mange har nok merket seg at den svekkede italienske økonomien fører til at en del av de beste spillerne forlater Italia for å spille på fetere jaktmarker. Blant annet har seriemesterne Trentino mistet både trener Stoychev og de viktige spillerne Raphael, Kaziyski og Juantorena til Halkbank Ankara. Fra toeren Macerata forsvinner landslagsopplegger Travica til russiske Belogorie Belgorod og kapteinen Savani forsvinner også, trolig til Kina. Cuneo mister Wijsmans til Kina og Ngapeth drar til Russland, og Piacenza, vinner av Challenge Cup, mister Holt til Russland.

Likevel blir det nok fortsatt en av verdens beste ligaer, for det kommer også tilsig, f.eks. den polske landslagsdiagonalen Bartman, som kommer til Modena, den tilsvarende serbiske, Atanasijevic, som går til Perugia, Trentino får Suxho fra USA som opplegger, Macerata henter polske Kurek fra Russland, og vi kan også nevne argentinske, franske og tyske landslagsspillere i ankomst.

Alle overgangene finner du her.

Legg igjen en kommentar