Publiserte artikler

Ny Førdetrener

Marcin Lubiejewski. Foto: FVBK

Som mange vet ga Frank Kalstad seg som trener for Førdes eliteserielag for menn etter at seriegullet var sikret i vår. Klubben har jobbet hardt for å få ny trener på plass, og nå er det klart at laget får en spillende trener som hentes fra egne rekker, nemlig polske Marcin Lubiejewski.

Lubiejewski kom til Førde før forrige sesong, og viste seg å være en svært viktig brikke i kampen om gullet fra sin diagonalplass. Med sine 207 cm på strømpelesten kunne han utnytte mye av erfaringen han brakte med seg fra øverste nivå i Polen.

Han går nå inn i en ca. 40 % stilling som trener i samarbeid med Martin Berntsen og Frank Kalstad. Siden Lubiejewski skal fortsette å spille, vil de to andre ta seg av kampledelsen. På sikt ønsker klubben å knytte ham til seg som trener på full tid. Les artikkel i Firda her, i NRK Sogn og Fjordane her.

Legg igjen en kommentar