Publiserte artikler

I semifinale

Huus t.v. og Sørum jubler for poeng. Foto: FIVB

Bjarne Nikolai Huus og Christian Sandlie Sørum gjør det stort i VM i sandvolleyball for spillere født 1995 og senere. I mesterskapet, som går i Porto i Portugal, er det allerede klart at de vil forbedre fjorårets flotte femteplass i samme mesterskap. Klokken 13 i dag skal de nemlig spille semifinale mot Kazdailis-Rumsevicius fra Lithauen, et lag som egentlig var utslått i kvalifiseringen, men som kom seg videre som lucky losers og etter en annenplass i puljen etter et annet semifinalelag, tyskerne Reichert-Wickler, har vunnet sine tre eliminasjonskamper 2-0. Så Huus-Sørum kan ikke regne med å få det lett i semifinalen. Det gjorde de heller ikke i kvartfinalen mot østerrikerne Buchegger-Waller. Først etter at laget fra Østerrike hadde hatt tre matchballer, greide nordmennene å avgjøre på sin første til 21-16, 13-21, 18-16. Les her.

Tyskernes semifinalemotstandere er forøvrig DeFalco-Yoder fra USA. Jenetnes semifinaler i dag spilles slik: Gorbunova-Makroguzova fra Russland møter Schneider-Schreiber fra Tyskland og Eduarda-Taina fra Brasil spiller mot Hughes-Claes fra USA. Disse kampene går kl. 12:00.

De norske representantene Benedicte Maaseide og Cecilie Woie endte til slutt som nr. 17 etter at laget tapte sin førsterundekamp mot Caputo-Knudsen fra USA med 1-2 (21-19, 16-21, 11-15). Dermed kopierte Benedicte sin plassering fra fjorårets VM.

Legg igjen en kommentar