Publiserte artikler

Finaler i European League

Tar Belgia to titler? Foto: CEV

Denne helgen avsluttes European League med final four. I dag avsluttes sluttspillet med bronsefinaler og finaler. Kvinnenes mesterskap går i Varna i Bulgaria, og semifinalene ble spilt som møter mellom nr. 1 i pulje og nr. 2 i pulje B, og vice versa. Dessverre for hjemmelaget viste det seg at lagene fra pulje B var sterkest denne helgen. Puljevinner Belgia slo Romania 3-0, mens toeren Tyskland slo Bulgaria med de samme sifrene. Dermed blir det finale mellom Belgia og Tyskland i dag.

Belgia er i finalen også i mennenes mesterskap. De har gått gjennom en imponerende European League uten å tape en eneste kamp. Nå gjenstår bare finalen, så får vi se om de klarer det nærmest utrolige. Finalemotstander blir Kroatia, som måtte slite mer for å vinne sin semifinale mot Tyrkia. 3-2 ble til slutt resultatet på tyrkernes hjemmebane i Marmaris. Belgia på sin side slo Tsjekkia 3-0.

Du kan finne alt om European League her. Laola1.tv viser alle kampene i dag. Se her. Begge bronsefinalene går kl. 14:00, finalene kl. 17:00.

Legg igjen en kommentar