Publiserte artikler

Sandvolley i Universiaden

Norge i blått i kamp mot Russland. Foto: FISU

De to norske lagene som deltar i sandvolleyballturneringen i Universiaden har nå spilt ferdig. Begge lagene kom seg videre fra puljespillet og inn i eliminasjonsspillet. Der måtte Janne Pedersen og Vilde Solvoll gi seg med en syttendeplass etter at Oliveira-Resende fra Portugal hadde slått dem ut med 2-0. Bare en vunnet kamp av de fem de fikk spille er nok litt skuffende. I dag spilles finalene i kvinnenes turnering. Semifinalene går kl. 14 og 15, og er oppgjør mellom Russland-Canada og Tyskland-Polen. Bronsefinale kl. 18, finale kl. 19.

Lars Retterholt og Svein Solhaug kom et trinn lenger. De slo først Alves-Silva fra Portugal med 2-0, men deretter ble canadierne O’Gorman-Pedlow for sterke og vant med de samme sifrene. Med det ble de norske nr. 13 etter å ha vunnet tre kamper og tapt fire. Mennene avslutter sin turnering i morgen.

I innendørsturneringen i volleyball skal Norges kvinner i dag kl. 18:00 møte Hong Kong i den første kampen om plasseringene 9-15. Hjemmesiden til Universiaden finner du her.

Legg igjen en kommentar