Publiserte artikler

Ferdigspilt i Gstaad

Begge de to norske lagene som deltar i World Tour i Gstaad er dessverre utslått før hovedrunden begynner. Janne Kongshavn og Cindy Treland vant sin første kvalifiseringskamp greit mot russiske Syrtseva-Chaika med 2-0 (21-11, 21-13), men mot Ross-Day fra USA i den avgjørende kvalifiseringskampen var det slutt. 2-0 (21-16, 21-12) til jentene fra Nord-Amerika. Les her hva Janne skriver om kampene i Gstaad.

I dag er det mennenes tur til å spille kvalifisering, og etter som Geir Eithun og Iver Horrem var seedet som nr. 9, måtte de spille første runde. Her møtte de to russere, Yutvalin-Goncharov, seedet som nr. 24, og disse var ikke mer beskjedne enn at de påførte Eithun-Horrem det nå etter hvert så vanlige 1-2-tapet. Sifrene ver 16-21, 21-17, 15-17 i russernes favør, og dermed er det disse som har mulighet til å spille seg inn i hovedrunden via andre kvalifiseringsrunde.

Hovedsiden til Gstaad finner du her.

Legg igjen en kommentar