Publiserte artikler

World Tour i Gstaad

VM i sandvolleyball er ikke før ferdig før hele sirkuset forflytter seg til fjellene i Sveits for å spille en World Tour-turnering i Gstaad, et av de mest populære stedene. Det er kvinnene som innleder turneringen, og de spiller kvalifisering i dag med 21 lag. Norge har med ett lag i kvinneklassen. Det er Cindy Treland og Janne Kongshavn. De spiller kvalifisering og har alt spilt sin første kamp. Den gikk mot Syrtseva-Chaika fra Russland og endte med enkel norsk seier 2-0 (21-11, 21-13). Dermed gjenstår det bare å slå Summer Ross og Emily Day fra USA kl. 15:00 i dag, så er de to inne i hovedturneringen. I kvinnenes turnering merker vi oss ellers at olympiamester Kerri Walsh er tilbake etter fødsel. I Gstaad spiller hun med April Ross, etter som Ross’ vanlige makker Jennifer Kessy er ute med skade.

Norge har også lag påmeldt i klassen for menn. Hvor mange er vi litt usikre på, etter som Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr står på listen. Hvem som møter blir klart først på det tekniske møtet, men i øyeblikket er det bare Geir Eithun og Iver Horrem som har plass, og da blant de 24 lagene i kvalifiseringen. Så får vi se etter hvert om det er blitt plass til Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal og Lars Fredrik Tvinde-Mathias Loftesnes.

Mer om turneringen finner du her. Laola1.tv viser kamper fra centercourten, se her.

Legg igjen en kommentar