Publiserte artikler

Universiade-oppdatering

De norske jentene som deltar i volleyballturneringen i Universiaden i Kazan i Russland, møtte i dag Brasil til sin andre kamp i turneringen. Kampen ble vist direkte på Eurosport 2, og vi fikk se at Norge hang bra med i starten, men at Brasil tok mer og mer over og sikret seg en relativt klar seier med 3-0 (25-20, 25-17, 25-11). Som i går ble Hilde Elvebakk norsk toppscorer med 13 poeng. Siden Algerie ikke har møtt, har Norge spilt ferdig sine puljekamper og blitt nr. 3 i sin pulje. Laget skal dermed spille om plassene 9-15 og møter laget som er nr. 4 i pulje D. Denne puljen består av Chile, Hong Kong, Japan og Thailand. Denne kampen skal spilles fredag kl. 18:00, og lørdag og søndag spilles så om de resterende plassene. Se ellers volleyballjentenes egen side på Facebook her.

I sandvolleyballturneringen har Janne Pedersen-Vilde Solvoll tapt 0-2 for Popova-Prokopeva fra Russland og dermed blitt nr. 3 i sin pulje. I sin første playoffkamp møter de finnene Hyttinen-Lahti kl. 20:00 i kveld. Svein Solhaug og Lars Retterholt har i dag slått brasilianerne Candido-da Silva 2-0 (21-17, 21-19). I puljespillet gjenstår russerne Prokopyev-Bogatov i morgen.

Hjemmesiden til Universiaden er her.

Legg igjen en kommentar