Publiserte artikler

Semifinaler i VM U19

VM for gutter født 1995 og senere spilles for tiden byene Tijuana og Mexicali i Mexico. Tjue lag deltar, og disse var opprinnelig delt opp i fire puljer. Etter at alle hadde spilt mot alle i puljen, gikk de dårligste lagene sammen i en ny pulje for å spille om plassene 17-20. De som spiller her er Japan, Algerie, Tunisia og Rwanda. De resterende lagene har så spilt åttendedels (nr. 1 i en pulje mot nr. 4 i en annen, osv.) og kvartfinaler om de resterende plasseringene fra 1 til 16. Kvartfinalene ble spilt i går og har ført til at semifinalene spilles slik i kveld og i natt:
Russland-Iran
Kina-Polen

Russland og Polen ble nr. 1 og 2 i EM, som ble arrangert i mai, mens Iran og Kina hadde de samme plasseringene i Asia-mesterskapet. Polen og Kina var i samme innledningspulje i VM, det samme var Russland og Iran. De europeiske lagene vant da de innbyrdes oppgjørene og må vel regnes som favoritter i semifinalene.

Du finner mer om VM her. Kampene vises på laola1.tv, du finner ut her om de tillates vist i Norge.

Legg igjen en kommentar